Automaatioteknologian ja prosessien kehittäjä

medkit

Lääketeollisuus 

Kaptas Oy:n kehittämä tuotannon konsepti parantaa merkittävästi lääketeollisuuden kilpailukykyä. Time to Market ratkaisee. Joustava automaatio mahdollistaa tuotannon skaalautuvuuden.

gears

Muovi ja metalli

Tehostamalla tuotantoaan yritys pystyy tuottamaan markkinoille enemmän ja parempia tuotteita pienemmällä resurssien kulutuksella. Tuotannon tehostamisen asiantuntijayritys Kaptas löytää yrityksellesi oikean ratkaisun. 
forkspoon

Elintarvikeala

Elintarvikkeiden valmistukseen liittyy paljon kappaletavaran käsittelyä. Prosessia ohjaavat tiukat laatu- ja hygieniavaatimukset. Älykäs automaatio tuo kustannustehokkuutta.
powerswitch

After Sales

Proaktiivisuus on Kaptaksen tapa toimia. Luomme etäyhteyden toimittamiimme automaatiolinjoihin. Seuraamme linjojen toimintaa, käyttöastetta ja mahdollisia häiriötilanteita. Ennakointi vianmäärityksissä ja korjauksissa on tärkeä osa Kaptaksen tarjoamaa tuoteturvallisuutta ja riskienhallintaa.
 • Case Eino Korhonen Oy: Automaatio mahdollistaa kasvun Automaatio on tuloksenteon elinehto

  Valaisinmarkkinat ovat murroksessa; maailma siirtyy led-tekniikkaan. Sopimusvalmistaja Eino Korhonen Oy:lle murros merkitsee sitä, että yhä pienemmin tuotantokustannuksin pitää kyetä valmistamaan entistä enemmän uuden teknologian virranottolaitteita. Automaatio on ratkaisu ja Kaptas Oy sen toteuttaja.

  Lue lisää
 • Case Scanpole Oy: Lisää tehokkuutta Pylväs kantaa mukanaan paljon tietoa

  Iivari Mononen -konserniin kuuluva Scanpole Oy toimittaa sähkö-, tele- ja valaisinpylväitä ympäri maailmaa. Vuodessa tuotetaan noin 100 000 pylvästä. Jokaisessa niissä on kolme erillistä metallikylttiä, jotka kertovat pylvään yksilöidyt tiedot. Metallilaattoja valmistaa kahden tuotantoyksikön automatisoitu kaiverruskone – Kaptaksen suunnittelema ja valmistama.

  Lue lisää
 • Case Eino Korhonen Oy: Vastaus hintapaineeseen ”Markkinoiden hintapaine puskee automaatiota eteenpäin”

  Sopimusvalmistaja Eino Korhonen Oy automatisoi virranottolaitteen kokoonpanolinjan viime vuonna. Valaisinkiskojen virranottolaite on volyymituote, jonka kysyntä maailmalla on edelleen kasvussa. Automaatio oli sopimusvalmistajan keino vastata markkinoiden kiristyvään hintapaineeseen.

  Lue lisää
 • Case Valukumpu Oy: Lisäarvoa asiakkaille ”Automaatio pärjäämisen edellytys globaaleilla markkinoilla”

  Joensuulaisen alihankkijan ja sopimusvalmistajan Valukumpu Oy:n yhteistyö Kaptaksen kanssa on monimuotoista suunnitteluyhteistyöstä valmistukseen ja huollon tukeen saakka. Tuorein yhteistyö liittyy lääketeollisuuteen, joka on kummallekin yhtiölle vahvistuva asiakasryhmä.

  Lue lisää
 • Case lääketeollisuus: Kaptas on Euroopan kartalla Kilpailuvaltti lääketeollisuudelle

  Kaptaksen kehittämä tuotannon konsepti mahdollistaa lääketeollisuudelle merkittävän kilpailukyvyn parantamisen tilanteessa, jossa tuotteen nopea markkinoillepääsy on ratkaisevaa. Kaptaksen luomalla konseptilla tuotantolinjoja pystyy rakentamaan ja kehittämään sitä mukaa kun asiakkaan volyymit kasvavat. Patentti suojaa tuoteinnovaatioita vain rajallisen ajan; aika on rahaa.

  Lue lisää

Ajankohtaista

13.02.2018: Kaptas Oy:n näkymät vuodelle 2018:

Kaptas Oy:n tilauskanta on vahva ja kattaa kaikki yrityksen asiakassegmentit: muovi- ja metallialan, elintarvikealan sekä lääketeollisuuden. Kaikkia Kaptaksen asiakastoimialoja yhdistää automaation välttämättömyys: oikein toteutettu automaatio vahvistaa yritysten kilpailukykyä.

Lue lisää

Esittelyvideot